VELIKI SKANDAL NA POMOLU: Ranijeri optužio Lacio da je namestio meč protiv Intera!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

03.05.2019

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal na pomolu u Seriji A. Trener Rome Klaudio Ranijeri optužio je večitog rivala Lacio za puštanje Intera 2010. uz konstataciju da ga ne bi iznenadilo da to urade i u ovom kolu protiv Atalante.

RepublikaFoto: Ap photo

Sve je počelo na konferenciji za štampu Ranijerija pred duel Rome sa Đenovom, kada mu je postavljeno pitanje da li se plaši da bi Lacio mogao da igra smanjenim intenzitetom protiv Atalante, koja se sa Vučicom bori za učešće u Ligi šampiona.

- Oni su već to radili. Pustili su Inter 2010. godine - rekao je Ranijeri i aktivirao pravu bombu na Apeninima.

Vrlo brzo je usledila reakcija iz prozvanog tabora.

- Liga bi trebalo da interveniše momentalno na ove reči, koje su ozbiljne. To bi mogao da izjavi neki navijač, ali nikako klupsko lice. Neki navijači Lacija su govorili da je Roma pustila poslednje dve utakmice, ali nikome iz kluba ne bi palo na pamet to da izjavi - rekao je portparol Lacija Arturo Dijakonale.

Roma je trenutno peta na tabeli sa 58 bodova, jednim manje od četvrtoplasirane Atalante. Lacio je osmi sa četiri boda manje od Atalante i svakako da je četiri kola pre kraja u konkurenciji za to četvrto mesto, stoga je teško podvlačiti paralelu sa 2010. jer tada nije imao takmičarski motiv. Za podsećanje, 2010. Roma, koju je i tada vodio Ranijeri, borila se sa Interom za titulu u Seriji A. Na kraju Inter je završio sa dva boda više, a da nije u Rimu tri kola pre kraja pobedio Lacio, kao što jeste 2:0, onda bi Vučica bila šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading