Sari: Zaslužujemo trofej u Ligi Evrope - Normalno je da Azar nekada odmori!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

03.05.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mauricio Sari objasnio je zašto Eden Azar nije bio starter na prvom meču polufinala Lige Evrope sa Ajntrahtom. Azar je ušao u igru u 61. minutu meča u Frankfurtu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Čelsi je na megdan Ajntrahtu izašao bez Edena Azara koji je ušao u 61. minutu nakon čega se videla značajna promena u igri Plavaca mada promene rezultata nije bilo, ostalo je nerešeno 1:1.

- Za igrača koji ima 70 utakmica u sezoni, normalno je da nekada odmori i počne sa klupe. Imamo meč koji počinje samo 62 sata nakon duela sa Ajntrahtom - rekao je Sari.

Prema Sarijevim rečima, Azar nije imao informaciju da neće biti starter:

- Ne razgovaram sa igračima koje planiram da ostavim na klupi. On je igrač kao i svi ostali. Da sam pričao sa njim, morao bih i sa svima ostalima. Ponašao se kao normalno, šalio se kao i obično. On veoma dobro zna istinu - nastavio je Italijan.

- Pred nama je pet mečeva u dve nedelje i svi su nam jednako važni. Želimo i mesto u Ligi šampiona i trofej u Ligi Evrope. Ne želimo samo da dođemo do finala, želimo da u tom finalu pobedimo. Pre tri meseca smo bili u problemima, sada smo u top četiri u Premijer ligi i u polufinalu Lige Evrope. Mislim da zaslužujemo trofej - kaže Sari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading