Crvena zvezda zakazala druženje sa navijačima - Crtanje treće zvezdice i deljenje besplatnih karata!

Autor: B92, Republika

Sport

03.05.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda spremila je zanimljivo druženje sa navijačima dan uoči nove superligaške utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Crveno-beli bi u slučaju trijumfa u 5. kolu plej-ofa, odnosno 35. rundi domaćeg prvenstva, osigurali titulu bez obzira na rezultate drugoplasiranog Radničkog do kraja šampionata.

Zvezda je putem zvaničnog sajta kratkim saopštenjem pozvala sve navijače - prenosimo u celosti:

- Duel sa ekipom iz Lučana prava je prilika da u nedelju sa tribina date vetar u leđa izabranicima Vladana Milojevića na putu ka ispunjenju prvog od dva cilja.

Dan pre toga zvezdaše čeka još jedno sjajno druženje sa crveno-belim prvotimcima, i ne samo to.

U subotu od 12 časova na Trgu Slavija biće organizovano crtanje Zvezdinog grba sa trećom zvezdicom. Na platou će biti postavljeno 10 štafelaja, i mali i veliki zvezdaši biće u prilici da pokažu kreativnost, uz asocijaciju na osvajanje 30. titule, zbog koje i stiže treća zvezdica.

RepublikaFoto: Starsport

Takođe, svi koji dođu dobiće i po ulaznicu za utakmicu sa ekipom Mladosti, i to nije sve. Crveno-beli prvotimci će se, kao po običaju, družiti sa svim zvezdašima koji dođu i deliti im autograme na specijalno personalizovanim karticama, a moći će i da se fotografišu sa njima.

Zato imate više nego dovoljno razloga da u subotu budete na Trgu Slavija, provedete vreme sa Zvezdinim fudbalerima i nacrtate grb sa trećom zvezdicom zbog jubilarne titule, a onda u nedelju od 18 sati bodrite vaše idole sa tribina Marakane i pomognete im da dođu do trofeja - piše na sajtu Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading