Ivanović: Zadovoljan sam u Zenitu - želim ovde da ostanem!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

03.05.2019

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mu ugovor sa Zenitom ističe na leto Branislav Ivanović ističe da je zadovoljan u klubu i da se nada da će saradanja biti produžena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

S obzirom da je u prethodnim utakmicama nosio kapitensku traku čini se da i u klubu žele isto.

- Znate kako se kaže – nikada ne znate šta donosi budućnost, ali zadovoljan sam u Zenitu i želim tu da ostanem - rekao je Srbin.

Zenit bi šampion Rusije mogao da postane u avionu tokom leta iz Groznog u Sankt Peterburg,  ako Zenit dobije Ahmat u Groznom, a Lokomotiva ne uzme tri boda u Tuli.

- Nikada mi se tako nešto nije ranije desilo. Iskreno, bilo bi lepo da titulu osvojimo na terenu. Ali, čak i ako budemo postali šampioni u avionu, i dalje nas čeka utakmica protiv CSKA. Za nas je to važan meč i za njega se pripremamo maksimalno ozbiljno. Jedno je da postaneš šampion, a drugo da ostaneš najbolji. Potrebno je da budete pametni i razmišljate o budućnosti, da budete najbolji i sutra. To je fudbal - zaključio je Ivanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading