VOŽDOVAC SE POJAČAO: Luković na pozajmici iz Zvezde

Autor:

Sport

30.08.2017

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Luković , nekadašnji prvak Evrope sa omladinskom reprezentacijom Srbije narednih godinu dana, igraće u Voždovcu kao pozajmljeni igrač iz Crvene zvezde.

RepublikaFoto: instagra.com/lukec_andrija
"Zmaj": Andrija Luković

Luković, strelac jedinog gola u finalu EP protiv Francuske 2013. godine, nije uspeo da se izbori za minutažu u Crvenoj zvezdi, pa je odlučio da pređe u Voždovac.

- Srećan sam i zadovoljan sam što sam prešao u Voždovac. Izabrao sam pravu sredinu na fudbalskom putu. Imao sam nekoliko ponuda iz Superlige, ali izbor Voždovca je najbolja odluka. Jedva čekam da se pridružim timu, za rad stručnog štaba imam samo reči hvale i radujem se radu sa Ilijom Stolicom- rekao je Luković za sajt "zmajeva".

Dolaskom bivšeg člana Rada i PSV-a iz Ajndhovena zadovoljan je sportski direktor Goran Grkinić.

- Andrija ima veliki potencijal, čvrsto verujemo da će pokazati svoj kvalitet. Takođe, nema sumnje da će opravdati sva očekivanja jer imamo puno poverenje u njega- kazao je Grkinić.

Luković je odigrao i četiri utakmice za mladu reprezentaciju Srbije, uz dva gola.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading