Ljajić Turcima govorio o ljubavi prema Partizanu!

Autor: B92.net, Republika

Sport

03.05.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Adem Ljajić pričao je u invervjuu za magazin Bešiktaša i o ljubavi o Partizanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adem Ljajić

Ljajić je za Partizan odigrao 50 utakmica na kojima je postigao 11 golova i zabeležio 5 asistencija, a crno-beli su ga "lansirali" u Seriju A.

Posle nekoliko godina u Fiorentini, Romi, Interu i Torinu, od letos je u Istanbulu, ali ne zaboravlja Humsku 1.

- Navijač sam Partizana od malih nogu. Od 14. godine sam prošao sve mlađe kategorije crno-belih i postao prvotimac. Partizan je deo mog srca, sanjao sam da igram za taj klub i da podižem šampionski pehar i to sam i ostvario. Naravno, fudbalsku karijeru sam nastavio dalje, putevi su me odveli u druge klubove, ali i dok sam igrao u Italiji i sada u Turskoj, pratim svaku Partizanovu utakmicu - rekao je Ljajić.

Srpski reprezentativac kao fudbaler Torina se nalazi na pozajmici u Bešiktašu, koji se ove sezone bori za titulu šampiona Turske.

Ljajić je u dresu Partizana odigrao 50 mečeva na kojima je postigao 11 golova


- Ovde sam na pozajmici, ali voleo bih da ostanem i naredne sezone u Bešiktašu. Veoma sam srećan, ali konačna odluka ne zavisi samo od mene. Ako bih se samo ja pitao, nosio bih i posle ove sezone crno-beli dres - rekao je Ljajić.

Takođe je istakao da je šampionat Turske izuzetno nepredvidljiv i da mu se zbog toga jako dopao.

- Svaka utakmica je druga priča. Ne mogu da kažem da sam znao šta me očekuje kada sam dolazio u Tursku. Posle devet godina provedenih u Italiji, sve mi je bilo novo. Trebalo mi je vremena da se prilagodim na drugačiji način igre i života. Ali sada mi se sve dopada.

Ljajić je izabran u idealni tim sezone Superlige Turske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading