MESIJEV TEROR 600 GOLOVA ZA 14 GODINA!

Autor:

Sport

03.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselonin čarobnjak Lionel Mesi oduvao je Liverpul sa dva gola u prvom meču polufinala Lige šampiona (3:0) i tako doveo Katalonce na korak od finala elitnog takmičenja, gde bi lako mogao da ga sačeka srpski reprezentativac Dušan Tadić sa Ajaksom (slavili 1:0 protiv Totenhema u Londonu).

Lionel Mesi

Poseban je bio Argentinčev drugi gol na meču, treći "blaugranin", iz maestralno izvedenog slobodnjaka. Bio je to Lionelov jubilarni 600. pogodak za Barsu, a postigao ga je na isti datum (1. maj) kao i prvenac u voljenom klubu. Bilo je to 2005. godine protiv Albasetea.

- Da budem iskren, gol je bio prelep. To sam i hteo i na kraju sam imao sreće da mi se želja ispunila. Vrlo sam srećan zbog toga - izjavio je Mesi i dodao da je bitno što je njegova ekipa uspela da sačuva mrežu:

- Bolje bi bilo da je 4:0 na kraju, ali je i 3:0 dobar rezultat. Ništa nije rešeno, jer će nas čekati teška utakmica na Enfildu, koji obiluje istorijom.

Barsin čarobnjak zaokružio je tako teror protiv engleskih timova, pošto je sada dao gol protiv svakog kluba sa Ostrva s kojim je izašao na megdan (ukupno 26 pogodaka na 33 utakmice).

Mesi ove sezone

Utakmica 44

Golova 48

Asistencija 21

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading