Srbin ostaje u Premijer ligi: Mitrović našao novi klub, ali postoji jedan uslov za angažman!

Autor:

Sport

02.05.2019

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović igraće i naredne sezone u Premijer ligi. Srbin će gotovo sigurno napustiti Fulam na kraju takmičarske godine, a najozbiljnije interesovanje pokazao je Brajton.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mitrović ostaje u Premijer ligi

Kako prenosi britanski "Miror" Brajton već duže vreme prati našeg reprezentatitva, a trener kluba Kris Hjuton ima nameru da već ovog leta u svojim redovima vidi korpulentnog napadača.

Podsetimo, Brajton već dugo prati Mitrovića, a Fulam im je u januaru već odbio 12.000.000 evra tešku ponudu. Ipak, Hjuton je veliki poklonik kvaliteta 24-godišnjeg srpskog napadača, koji bi trebalo da preuzme glavnu ulogu u špicu umesto veterana Glena Marija.

Jedini uslov koji ekipa Brajtona ima ukoliko želi da angažuje Srbina jeste da obezbedi opstanak u Premijer ligi. Dva kola pre kraja imaju četiri boda više od Kardifa, a ukoliko Velšani ne ostvare pobedu u naredna dva meča definitivno će Mitroviću biti otvoren put ka novom klubu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading