Ljajić: Partizan mi je u srcu, pratim svaku utakmicu - da se ja pitam sledeće sezone bih nosio crno-beli dres!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

02.05.2019

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Bešiktaša Adem Ljajić istakao je da bi i naredne sezone voleo da nosi crno-beli dres, pošto se u potpunosti privikao na život i igranje u Turskoj.

RepublikaFoto: Ap photo
Adem Ljajić

Iako je bilo priče  da će se vratiti u Torino po isteku pozajmice, kako stvari stoje Adem Ljajić će ipak ostati u Bešiktašu.

- Ovde sam na pozajmici, ali voleo bih da ostanem i naredne sezone u Bešiktašu. Veoma sam srećan, ali konačna odluka ne zavisi samo od mene. Ako bih se samo ja pitao, nosio bih i posle ove sezone crno-beli dres - poručio je Ljajić.

Srpski fudbaler je istakao da mu se turska liga dopada jer je nepredvidiva.

- Svaka utakmica je druga priča. Ne mogu da kažem da sam znao šta me očekuje kada sam dolazio u Tursku. Posle devet godina provedenih u Italiji, sve mi je bilo novo. Trebalo mi je vremena da se prilagodim na drugačiji način igre i života. Ali sada mi se sve dopada.

Foto: Starsport

Pošto je već govorio o crno-belom dresu, Ljajić se prisetio i Partizana.

- Navijač sam Partizana od malena. Od 14. godine sam prošao sve mlađe kategorije crno-belih i postao prvotimac. Partizan je deo mog srca. Kasnije sam igrao za druge klubove, ali i dok sam igrao u Italiji i sada u Turskoj, pratim svaku utakmicu Partizana.

Bešiktaš je trenutno treći na tabelu turske Superlige sa bodom manje od Galatasaraja i tri manje od vodećeg Bašakšehira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading