Smiljanić: Umesto da sve rešimo, mi zakuvamo utakmicu

Autor: Tanjug, Republika

Sport

02.05.2019

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Milan Smiljanić posle pobede nad ekipom Mladosti iz Lučana (2:1) rekao je da je njegova ekipa pokazala veliku želju za trijumfom koji ih je vratio na poziciju koja vodi u Evropu.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Smiljanič

- Zaista smo imali veliku želju da pobedimo jer smo posle poraza u prethodnom kolu došli na poziciju koja nam nije donosila put u Evropu i samim tim znamo da ovaj mikro ciklus moramo da dobijemo pod imperativ - rekao je Smiljanić za klupski sajt.


Vezni igrač crno-belih istakao je da i nakvašen teren bio dodatni problem i da je postojala bojazan da li će moći da ispoštuju zadatke i dogovor iz svlačionice.

- Igrali smo dobro u prvom poluvremenu i onda u drugom uvek nešto padnemo. Posle vođstva i prilike da sve rešimo "zakuvamo" sami sebi. Ako me pitate kako nam u trenutku padne koncentracija i poklonimo uvek neki gol zaista ne znam,osim da smo vrlo svesni toga i da se trudimo da popravimo - naveo je Simljanić i dodao:

- U ovim trenucima kada je važno da svaku utakmicu u plej-ofu pobedimo i spremamo se za polufinale Kupa Srbije, imperativ je da mi kao tim budemo spremni sa što manje povreda i kartona.


Partizan sledeći meč u plej-ofu Superlige igra u nedelju protiv Napretka iz Kruševca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading