Teško se dižemo kada padnemo...

Autor:

Sport

01.05.2019

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana vratili su se na pobednički kolosek nakon dva vezana poraza. Oni su slavili protiv Mladosti sa 2:1 kao domaćini u 34. kolu Superlige Srbije, a trener crno-belih Savo Milošević da je ekipa i dalje skolona padovima u igri, ali da je bitna samo pobeda.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

- Bilo je u nekim momentima bolje nego što sam očekivao, a na kraju je bilo teže nego što sam očekivao, ali to je fudbal danas, to smo mi kao ekipa. Skloni smo i dalje padovima koji su meni neobjašnjivi, osim danas faktora terena, koji može da doprinese umoru. Ali, na 2:0 imamo da zatvorimo utakmicu bezbroj šansi, onda ponovo padnemo i drhtimo do kraja... Dobro, najbitnije u celoj ovoj priči je da smo uspeli da pobedimo i da se vratimo u zonu koja nas vodi u Evropu i to je najbitnija stvar od svega - rekao je Milošević.

Posebno je strateg kluba iz Humske bio zadovoljan izdanjem ekipe u prvom poluvremenu.

- Za taj sam rekao da je bio bolji nego što sam očekivao. Ovo je bilo najviše što se u ovom momentu može očekivati od ove ekipe. Bilo je i brzih akcija i dolazili smo lako i brzo i njihov šesnaesterac, a to je poenta današnjeg fudbala, i to smo radili u prvom poluvremenu odlično. Čak i u drugom poluvremenu imali smo ne znam koliko dobrih i izglednih šansi, na stranu penal, ali ta završnica je falila. Mada, i pored toga smo postigli dva gola, što je za ovakvu utakmicu više nego dovoljno. Sa te strane mogu da budem zadovoljan- rekao je Milošević.

RepublikaFoto: Starsport

I na ovom, kao i na prethodnim mečevima Partizan je imao pad u igri, ali sada crno-bele to nije koštalo gubitka bodova.

- Objašnjiv mi je i realan i normalan fizički pad, jer videli ste kakav je teren, pogotovo u prvom poluvremenu, teško su se vadile noge iz zemlje, ali psihološki i dalje u određenom trenutku padnemo i veoma se teško dižemo- rekao je Milošević.

Čukarički se nakon pobede nad Napretkom popeo na treće mesto, pa ekipu Partizana i dalje očekuje žestoka borba za Evropu.

- Pa isto važi sve kao i pre ove utakmice. Ono što sam rekao neće se menjati - zaključio je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading