Oglasio se Real Madrid emotivnom porukom: Voljeni kapitenu...

Autor:

Sport

01.05.2019

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iker Kasiljas, proslavljeni španski golman i čuvar mreže Porta, doživeo je ove srede na treningu srčani udar, zbog čega je hitno hospitalizovan, što je izazvalo opštu nevericu širom planete. Njegov bivši klub

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kasiljas dobija podršku sa svih strana

Španski golman je, kako glase nezvanične informacije, van životne opasnosti, a poruke podrške mu stižu sa svih strana. Među onima koji su poželeli brz oporavak Kasiljasu jeste i Real, njegov bivši klub, koji se oglasio saopštenjem na zvaničnom sajtu.

- Real Madrid pruža veliku podršku svom voljenom kapitenu Ikeru Kasiljasu. Iker nam je tokom karijere pokazao kako da prevaziđemo sve izazove, a pritom je značajno doprineo uspehu našeg kluba. Pokazao nam je da odustajanje u našem načinu života ne postoji i pokazivao je da su najteži izazovi put do pobede. Real Madrid i svi navijači sa nestrpljenjem iščekuju da se naš kapiten što pre oporavi, a mi mu šaljemo poruke ohrabrenja - navodi se na sajtu "kraljevića".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading