Zaratili velikani oko Srbina: Posle Lacija još jedan klub iz Italije "pikirao" Lazovića!

Autor:

Sport

01.05.2019

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Darko Lazović igra sjajan fudbal od kako je stigao u Đenovu. Dobre vesti daleko se čuju, a nakon Lacija još jedan klub je pokazao interesovanje za odličnog ofanzivca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lazović i Tadić

Lazović se nalazi na radaru Torina koji već uveliko sprema prvu ponudu za našeg reprezentativca. Međutim, "bikovima" neće biti lako da osiguraju potpis Srbin jer se za njegove usluge interesuje i Lacio, ali i Đenova ima želju da ga ostavi u klubu.

Kao jedan od najstandardnijih igrača Đenove, Lazović je do sada bio veoma finansijski potcenjen , njegov ugovor je iznosio samo 400.000 evra po sezoni što ga ne svrstava ni među 10 najplaćenijih u timu. A na terenu je bio jedan od nezamenjivih i četvrti po ukupnoj minutaži. 

Torino već u svojim redovima ima Adema Ljajića koji je na pozajmici u Bešiktašu, Sašu Lukića, Vanju Milinković Savića (pozajmica u Akoliju).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading