Pukla petarda u Novom Sadu: Remek delo Pavkova, Zvezda uništila Vojvodinu na "Karađorđu"!

Autor:

Sport

01.05.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su savladali ekipu Vojvodine u četvrtom kolu plej-ofa Superlige Srbije sa 5:0, što je jedna od najubedljivijih pobeda Zvezde u Novom Sadu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Obe ekipe su igrale oprezno na startu meča, pokušavala je Vojvodina da preuzme inicijativu na svom terenu, ali od prvog sudijskog zvižduka je bilo jasno da se Zvezda pita na "Karađorđu".

Zatišje je trajalo do 22. minuta, kada je Pavkov još jednom pokazao da je igrač za velika dela. Napadač Zvezde je sačekao loptu da mu padne na levu nogu i onda je primo na grudi i silno šutnuo ka golu nemoćnog Rockova. Ova bomba Pavkova sigurno zaslužuje da uđe u uži izbor najboljih pogodaka Superlige. Posle samo dva minuta Zvezda je uvećala vođstvo, Stojković je probio po desnom boku, uposlio Vukanovića, a on smirenim finišom matirao Rockova, što je drugi gol Vukanovića zaredom, posle jednog u "večitom" derbiju.

Ono što bacda senku na ovaj meč je povreda Stojkovića u 41. minutu koji je morao da napusti teren.

Zvezda je u drugom poluvremenu znalački čuvala prednost, a onda je Marin u 65. minutu uposlio Bena za ogromnih 3:0 na "Karađorđu".

RepublikaFoto: Starsport
Vojvodina vs. Zvezda

Zvezda je igrala u nastavku koliko je potrebno, ali nije povlačila redove. Mladi Joveljić u 78. minutu. promenio rezultat na 4:0, posle kornera Zvezde lopta je završila kod Čaušića, on je šutirao i lopta je išla direktno u Joveljića, koji je odlično odreagovao i promenio pravac lopte.

Joveljić je postigao još jedan pogodak u 90. minutu sa bele tačke za ogromnih 5:0 u Novom Sadu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading