Nije u formi ali De Hei cena ne pada: PSŽ spremio milione

Autor:

Sport

30.04.2019

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Francuske Pari Sen Žermen spremio je čak 104 miliona evra za transfer golmana Mančester junajteda Davida de Hee.

RepublikaFoto: Ap photo
David de Hea

Loša forma Španca u poslednje vreme, kao i zastoj oko produžetka ugovora, naterala je engleskog velikana da razmisli o prodaji jednog od ključnih delova tima, prenosi Dejli Star.

De Hea mesecima pregovara oko nove saradnje i uprkos tome što mu se nudi astronomskih 520.000 evra nedeljno, još uvek nije stavio potpis i zato situaciju želi da iskoristi PSŽ.

Parižanima je potrebno "osveženje" na golu, Ðanluiđi Bufon već ima 41. godinu i nije više u staroj formi, pa bi dolazak de Hee bio pun pogodak.


Navodi se i da španski čuvar mreže želi da vidi da li će Junajted izboriti Ligu šampiona, što je preteška misija jer dva kola pre kraja ima tri boda manje od četvrtoplasiranog Čelsija, a bod od petog Arsenala.

De Hea je osam godina u Mančesteru, a ranije je branio za madridski Atletiko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading