Da li Rikardo odlazi iz Partizana?

Autor:

Sport

30.04.2019

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultatski, Partizan ima očajnu sezonu, još jedino osvajanje Kupa bi moglo donekle da popravi utisak, ali postoji i nešto što može veoma da raduje sve u klubu, kao i navijače Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

Pre svega, to je afirmacija pojedinih mladih igrača, poput Strahinje Pavlovića, nešto ranije i Svetozara Markovića, ali i odlična golgeterska forma Rikarda Gomeša tokom čitave sezone.

Do sada, Partizanov napadač je odigrao 43 utakmice za crno-bele, postigao je 23 gola, uz tri asistencije, a da je malo manje bio sebičan u nekim važnim situacijama pred protivničkim golom, ovih asistencija je moglo da bude mnogo više.

Bilo kako bilo, u Humskoj su veoma zadovoljni njegovim učinkom, zimus su odbijali primamljive ponude za fudbalera sa Zelenortskih Ostrva, a mogu li i na leto da učine isto?

Šta Rikardo planira, otkrio je u prazničnom izdanju ''Žurnala''.

- Imam ugovor do 2021. godine, tako da su moje misli vezane za Partizan. Mada, znam, u fudbalu je sve moguće, ali za sada sam 100 odsto fokusiran na Partizan. Hajde da pokušamo da završimo sezonu na najbolji način, pa onda da planiramo budućnost -istakao je Gomeš.

Najnoviji pogodak za Partizan postigao je u 160. večitom derbiju na ''Marakani'', ovoga puta iz jedanaesterca, ali to je bilo dovoljno samo da crno-beli ublaže poraz (2:1). Ipak, njegovi zemljaci sa Zelenortskih Ostrva slavili su i ovaj Rikardov pogodak.

- Da, moj novi gol za Partizan protiv Crvene zvezde zavredeo je pažnju i proslavljen je na Zelenortskim Ostrvima. Moji zemljaci uveliko prate i podržavaju Partizan i znaju koliko nam je derbi važan - objašnjava Partizanov golgeter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading