Zvezda korača ka tituli, Partizan se bije za Evropu

Autor:

Sport

30.04.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti rivali za prvomajske praznike vode možda i odlučujuće bitke u Superligi. Crvena zvezda bi već u sredu u 34. kolu mogla da overi titulu i prišije treću zvezdicu na grb, bar prema ličnom brojanju osvojenih pehara. Međutim, za to će im biti potrebna pomoć Proletera da napravi senzaciju i u utorak savlada Radnički kako bi crveno-beli u sredu (16.00, Arena sport 1) imali priliku da pobedom na gostovanju Vojvodini reše šampionat.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Beogradski klub na "Karađorđu" računa i na pomoć zvezdaša, zbog čega će se karte prodavati u utorak i na Marakani po ceni od 500 dinara. Ako Nišlije pak ne izgube ili četa Vladana Milojevića ne osvoji sva tri boda u Novom Sadu, Zvezda će novu priliku da prigrabi šampionski pehar imati pred svojim navijačima u nedelju, tri kola pre kraja, protiv Mladosti.

S druge strane, Partizan sitnim koraci hoda po ivici evropske provalije. Crno-beli su trenutno na petom mestu, koje ne vodi ni u kvalifikacije za Ligu Evrope. Da bi se pomakli, potrebno je da u sredu savladaju Mladost (18.00, Arena sport 1), ali i da gledaju povoljan ishod iz duela između Čukaričkog i Napretka. U najboljem slučaju, izabranici Save Miloševića mogu i do treće pozicije, ali i da padnu na šesto mesto ako izgube, a Kruševljani slave na Banovom brdu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading