Bešiktaš grabi ka Ligi šampiona - Ljajić ponovo strelac!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

28.04.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrana su tri meča 30. kola turske Super lige – dve utakmice završene su bez pobednika, dok je u poslednjem meču dana Bešiktaš stigao do trijumfa.

RepublikaFoto: Starsport

U poslednjoj utakmici nedeljnog programa u okviru 30. kola turske Superlige Bešiktaš je na svom terenu lako izašao na kraj sa Ankaragučuom – rezultat je bio 4:1.

Crno-beli su od samog starta meča bili bolji rival, ogranizovali su konkretne napade, pa su upravo iz jednog takvog došli do prednosti u osmom minutu preko Buruka Jilmaza.

Početkom drugog poluvremena, Domagoj Vida duplirao je prednost istanbulskog kluba, da bi na 3:0 povisio Buruk Jilmaz, svojim drugim pogotkom na meču.

Hadi Sako je uspeo da smanji rezultat, pošto je bio siguran sa bele tačke u 79. minutu, da bi konačan rezultat postavio AdemLjajić u 81. minutu, na asistenciju Šinđija Kagave. Srpskom reprezentativcu je to bio osmi gol u turskom prvenstvu ove sezone.

Kajzeri i Alanja su remizirali 1:1, dok na meču između Burse i Akhisara nije bilo golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading