Klop: "Kamp Nou je samo stadion - nije nikakav hram"!

Autor: B92, Republika

Sport

28.04.2019

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop govorio je o svom narednom rivalu u Ligi Šampiona kao i čije utakmice najradije prati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Kada imam vremena rado gledam utakmice Borusije Dortmund. Moram da budem iskren, i dalje pomno pratim. Osim toga, postoje još tri ekipe koje rado gledam. U slučaju da mi ne igramo, volim da odgledam Mančester Siti, Barselonu i Totenhem. Te tri ekipe su vredne odvojenog vremena. Sada sam verovatno uvredio nekoga koga nisam naveo - poručio je Jirgen Klop.

Upitan da li je okršaj sa Barsom u polufinalu Lige šampiona test za njega kao trenera, Klop nije mnogo pametovao.

- Ne znam, još nisam razmišljao o tome. Ali, ne shvatam to na taj način. Protiv Real Madrida sam često igrao i pobeđivao sam ih i sa Liverpulom, i sa Borusijom, ali protiv Barselone još uvek nisam igrao.. Priželjkivao sam da se to jednom desi - istakao je nemački trener.

Podsetio se i momenta kada je sa ekipom Liverpula otputovao u Barselonu, gde su na Kamp Nou posmatrali utakmicu između Barselone i Borusije Menhengladbah.

- To nije bila neka vrhunska utakmica, nadmoć Barselone bila je velika. Ali, za nas je bilo bitno to što smo zaključili da je taj stadion samo stadion, a ne neki hram ili nešto slično. Mnogi od mojih momaka su videli Kamp Nou i sada samo moramo da odigramo dobro i da vidimo šta ćemo dobiti - zaključio je Klop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading