Bez rasprodaje na Marakani: ZVEZDA ODBILA 10.000.000 EVRA!

Autor:

Sport

30.08.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić tvrdi da je odbio sve ponude za najbolje igrače u vrednosti od 10.000.000 evra iako klub ima velike rashode!

RepublikaFoto: Starsport
Kanga i Donald ne mrdaju nigde ove jeseni

- Nijedan igrač Zvezde nije na prodaju. Imali smo ponude za Ričmonda Boaćija u vrednosti od četiri miliona evra, za Gelora Kangu bismo dobili tri miliona, a za Mičela Donalda i Uroša Račića po 1,5 milion. Dogovor je da svi ostanu i da probamo da dočekamo proleće u Ligi Evrope bez obzira na jaku grupu - poručio je Terzić i dodao da su dileme bile velike:

- Biće besparica, biće teško, ali stisnućemo se.

Novi ugovori sa strancima su na pomolu, a Terzi neće biti teško ni da skokne do Pariza.

- Otići ću do Francuske da se vidim sa Kanginim menadžerom. Sa Le Talekom sam pričao, pričaću i sa Donaldom... Nećemo praviti prevelike razlike između plata koliko god da neki zaslužuju. Nadam se da će se sve završiti kako treba - jasan je Terzić.

Zvezda je dovođenjem Nenad Krstičića zatvorila prelazni rok.

- To smo odlučili Vladan Milojević, Mitar Mrkela i ja. Tim za Evropu je kompletiran, 10 godina smo čekali ovo i dobili smo atraktivne rivale. Počinjemo da ličimo na Zvezdu od pre 20, 30 godina jer smo vratili te timove na Marakanu - zaključio je Terzić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading