Alegrijeva svađa sa voditeljem: Da li se dotakao i problema koji muči Srbiju?

Autor:

Sport

28.04.2019

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masimilijano Alegri besno je reagovao u jednom intervjuu posle utakmice sa Interom kada je novinar spomenuo poraz od Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona. Trener Juventusa je pomenuo problem koji imamo i mi u Srbiji, a to je "da smo svi selektori".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Masimilijano Alegri

- U Italiji su svi postali teoretičari fudbala i to je pravi problem, kao ti koji čitaš svoje knjige. Sada ućuti jer ja govorim, ti ne znaš ništa o fudbalu. Samo sediš za svojim stolom, čitaš svoje knjige, ali ne znaš ništa o praksi tog sporta. Ja sam osvojio šest skudeta - vikao je Alegri na novinara Skaj sport Italija Danijelea Adanija, nekadašnjeg fudbalera, i dodao:

- Protiv Ajaksa smo se mučili sa njihovim kontrama, ne sa njihovim stilom fudbala, pa je delovalo kao da oni igraju fantastično. U Amstersamu su bili bolji. Isto važi i za danas (remi sa Interom 1:1), prirodno je da nastaje rizik kada se pogreši u mnogo dodavanja. Nekada mora da se improvizuje i da se potpuno promeni ideja koju si imao u julu. Postoji razlika između toga da se igra dobro i da se pobeđuje, nije toliko mala koliko se čini.


Juventus sledeći meč igra sa gradskim rivalom Torinom u petak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading