Klop "pripretio" Rodžersu!

Autor:

Sport

27.04.2019

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula i Mančester sitija vode veliku borbu za titulu Premijer lige. Nakon pobede Liverpula nad Hadersfildom od (5:0) "Redsi" su ponovo na dva boda od "građana". Ekipa Pepa Gvardiole, ipak, još uvek ima sve u svojim rukama, ali se na "Enfildu" nadaju da bi Brendan Rodžers mogao da bude čovek odluke

RepublikaFoto: Starsport
Jirgen Klop

Bivši trener Liverpula Brendan Rodžers, koji trenutno sa klupe predvodi ekipu Lestera, igraće narednog vikenda utakmicu sa Mančester sitijem na "Etihadu", a na "Enfildu" smatraju da bi baš on mogao da napravi problem Pepu Gvardioli i donese veliku radost "Redsima".

Rodžers, koji inače izdaje stan Klopu u Engleskoj našalio se na taj račun.

- Moram da priznam da je Klop savršen stanar! Nema potrebe da ga podsećam za kiriju, uvek plaća sve na vreme. Jako sam zadovoljan - poručio je Rodžers.

Međutim, ukoliko ne osvoji bar bod protiv Sitija, očekuje ga "kazna" od Nemca.

- Razmišljam da mu ne platim kiriju, ukoliko ne uspe da uzme bar bod Sitiju - našalio se Nemac.

Podsetimo, do kraja prvenstva Liverpul igra protiv Njukastla u gostima i dočekuje Vulverhempton, dok Mančester siti gostuje Barnliju, igra kod kuće sa Lesterom i u poslednjem kolu ide na gostovanje Brajtonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading