Maksimović: Čim svi pričaju o nama, znači da smo dobri!

Autor:

Sport

27.04.2019

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Hetafea Nemanja Maksimović u razgovoru za klupski sajt istakao je da se nada da će njegov tim do kraja prvenstva uspeti da zadrži četvrto mesto na tabeli, koje vodi u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Maksimović u duelu sa Karimom Benzemom

- Ovo mi je najbolja sezona u karijeri! Veoma sam srećan i zadovoljan u klubu, oduševljen sam saigračima i navijačima. Nikada lepšu godinu nisam imao i voleo bih da ostanem u Hetafeu još koju godinu - rekao je Maksimović, a potom dodao:

- Imamo sjajnu sezonu, prelepu i veoma napornu. Nismo očekivali da ćemo biti tako visoko na tabeli, ali ima još dosta da se igra, dovoljno vremena da se sve okrene, da sve izgubimo ili da napravimo istorijski uspeh. Znamo da nam neće biti lako, jer veliki klubovi nam dišu za vratom i žele da nas preskoče.

Mnogi nisu zadovoljni igrama Hetafea, a srpski reprezentativac ima svoje viđenje stvari...

- Čim svi pričaju o nama, to znači da igramo dobro. Mnogi kažu da samo trošimo vreme, da igramo na ivici regularnosti. To je potpuno netačno. Igramo kao pravi tim i zato i jesmo na tabeli tu gde smo. Mi smo prava porodica, u pobedi i porazu i imamo veliku podršku navijača. Zajedno možemo mnogo. Siguran sam da najbolje tek dolazi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading