Zvezdin trio je nerešiva enigma za Partizan!

Autor:

Sport

27.04.2019

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedom u 160. večitom derbiju, Crvena zvezda je nastavila seriju utakmica bez poraza protiv Partizana koja traje od dolaska Vladana Milojevića na klupu šampiona Srbije, odnosno već dve godine.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Od dolaska aktuelnog šefa stručnog štaba crveno-belih u Ljutice Bogdana 1a, pobeda u derbiju je nerešiva enigma za rivala. Zvezda je neporažena u poslednjih šest susreta, a u svakom od duela minute na terenu upisali su Milan Borjan i Filip Stojković.

Golman i desni bek neizostavni su deo Milojevićevog tima i očigledno važan sastojak granitnog tima. Debitantski derbi, kao i šefu stručnog štaba, pomenutom dvojcu je bio pre tačno 20 meseci, odnosno 27. avgusta 2017. godine kada su rivali na stadionu "Rajko Mitić" odigrali utakmicu mirnih mreža.

Usledio je remi na gostovanju (1:1), a prvu pobedu u večitim derbijima aktuelna generacija ostvarila je 14. aprila 2018. godine, istim rezultatom kojim je slavila i godinu dana kasnije (2:1). U međuvremenu su odigrana dva derbija koja su završena nerešenim ishodom.

Kad se podvuče crta, u derbijima u kojima su učestvovali Milojević, Borjan i Stojković, Crvena zvezda je osvojila 10 bodova, dok je rival uvećao bodovni saldo za četiri boda, a gol razlika u tim susretima je 7:5.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading