MENADŽER OPTUŽUJE SRPSKOG REPREZENTATIVCA - Jestrović: Mitrović me prevario za 1.500.000 evra!

Autor:

Sport

27.04.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijske vlasti češljaju transfer Aleksandra Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl, a tim povodom oglasio se i bivši menadžer srpskog reprezentativca Nenad Jestrović. On tvrdi da ga je golgeter "orlova" oštetio za 1.500.000 evra kada je 2015. godine pristao da karijeru poveri kontroverznom Izraelcu Piniju Zahaviju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Odustao sam, jednostavno, Mitrovićeva porodica me je prevarila. Tačnije, njegov otac Ivica je rekao da uzima stvari u svoje ruke, a posle se pojavio Zahavi kao pregovarač - izjavio je Jestrović za belgijske medije i dodao:

- Nisam ih tužio za milion i po evra, koliko sam izgubio, iako su mi svi savetovali da to učinim.

Jestrović je Mitrovića odveo iz Partizana u Anderleht u transferu vrednom pet miliona evra, a Belgijanci su ga kasnije prodali Njukaslu za 18 miliona evropskih novčanica.

O Mitrovićevom prelasku u Englesku oglasio se i Pini Zahavi.

- Mogu sve da pretraže i istraže, sve je crno na belo na papirima i sve je odrađeno prema zakonu, i kod Mitrovića i kod drugih transfera - poručio je Zahavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading