DVOSTRUKA RADOST U NEDELJU ZA ASA CRNO-BELIH: Bambi slavi rođendan na pravoslavni Vaskrs

Autor:

Sport

27.04.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni izbliza ova sezona nije po meri navijača Partizana, ali fudbaleri crno-belih veruju da će im od najradosnijeg hrišćanskog praznika krenuti nabolje. Vaskrs u velikanu iz Humske tradicionalno zbližava igrače i navijače, a kako pravoslavni običaji nalažu, tucanje jajima je neizostavni deo svetkovine.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

Prvotimci Partizana Saša Zdjelar i Zoran Tošić odmerili su snage u drevnoj disciplini, a rezultat je bio u drugom planu iako su obojica pokazali da imaju ogromnu želju za pobedom. Popularni Bambi će u nedelju imati dvostruki razlog za slavlje jer će, osim Vaskrsa, u krugu porodice proslaviti i 32. rođendan.

32 godine napuniće Tošić u nedelju

- Dok sam nastupao u Engleskoj, Nemačkoj i Rusiji, bilo je uobičajeno da igramo za Vaskrs, tako da nisam imao prilike da obeležim najsrećniji verski praznik onako kako želim. Odličan je potez to što se već godinama u Srbiji ne igraju prvenstvene utakmice na taj dan, ali ni na Veliku subotu, tako da ću istinski uživati u prazniku. Ove godine se poklopilo da ću istog dana da proslavim i Vaskrs i rođendan, eto meni duple radosti - istakao je krilni napadač "parnog valjka".

Srpski telegraf Bambiju želi puno zdravlja i da ga povrede konačno mimoiđu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading