Prepuklo srce zbog tuge za sinom: Preminuo otac Emilijana Sale!

Autor:

Sport

26.04.2019

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija! Otac Emilijana Sale, Horacio Sala, preminuo je od srčanog udara. Njegov sin preminuo je pre tri meseca nakon avionske nesreće, kada je avion kojim je leteo preko Lamanša pao u more i završio na dnu.

RepublikaFoto: youtube.com/Guardian Football
Otac Emilijana Sale

Njegov otac je tugovao u Argentini i nadao se da je sin nekim čudom preživeo, porodica je angažovala i privatne istražitelje, koji su kasnije uspeli da lociraju olupinu i da iz nje izvuku nastradalog fudbalera.

Horaciovo srce nije izdržalo i puklo je od tuge za sinom, koga je sahranio posle tragedije.

Porodica Sala doživela je tako još jednu veliku tragediju u razmaku od samo tri meseca.

Emilijano Sala je nestao 22. januara, nakon leta privatnim malim avionom preko Lamanša, i to nakon što je završen njegov rekordni transfer iz Nanta u Kardif za 17 miliona evra.

Emilijano Sala

Posle više od dve nedelje potrage za njim, privatna kompanija, koja je plaćena da nastavi potragu, nakon što je zvanična policija prestala s tim posle tri dana, utvrđeno je da je telo Emilijana Sale na dnu mora u avionu i ono je ubrzo izvučeno iz olupine, a potom je u njegovom rodnom mestu u Argentini obavljena i sahrana.

Pilot Dejv Ibotson i dalje nije pronađen posle pada aviona, a sumnja se da se katapultirao, jer su delovi sedišta pronađeni na plaži ostrva Gunersi, u čijoj blizini je nestao avion.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading