Šta će Nejmar u Torinu?

Autor:

Sport

26.04.2019

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejmar je konačno zaigrao za PSŽ posle više meseci odsustva zbog povrede, međutim posle jutarnjeg treninga u Parizu Brazilac je viđen na aerodromu u Torinu, što je izazvalo euforiju u taboru "stare dame".

RepublikaFoto: Starsport
Tekst potpisa

Ovo je svakako uzburkalo javnost, posebno "bjankonere" koji su već krenuli da zamišljaju duo Ronaldo-Nejmar, ali je ubrzo stigao i demant čelnika torinskog kluba.

Korijere piše da je transfer Nejmara nemoguća misija, prosto Brazilac je pre dve godine otkupljen za rekordnu sumu od 222 miliona evra, Juventus to ne može da priušti.

Brazilac će svakako imati kontakt u neku ruku sa Juventusom, naime posetiće Daglasa Kostu svog bliskog prijatelja, dok će poseta imati i svoju poslovnu stranu.

Brazilac promoviše svoju liniju parfema u saradnji sa Diesel kompanijom, ali i zbog organizacije futsal turnira u njegovu čast koji će se igrati u Napoliju.

Italijani su za sada daleko od finasijskih mogućnosti šeika koji vode pariski klub.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading