(VIDEO) Određen sudija za meč u Dablinu, NIKO NIJE ODUŠEVLJEN

Sport

29.08.2017

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni sudija kvalifikacionog susreta za SP u Rusiji 2018. godine između Republike Irske i Srbije biće Čunejt Čakir iz Turske. Reč je o jednom od renomiranijih sudija u okvirima FIFA, ali isto tako i za nekog ko je povremeno sklon greškama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kod turskog sudije Čunejta Čakira nema praštanja

Za turskog sudiju ne vežu nas baš lepa sećanja. Podsetimo, on je delio pravdu u kvalifikacionoj utakmici između Hrvatske i Srbije na Maksimiru, u borbi za plasman na SP 2014. u Brazilu.

Naš tim je tada poražen sa 2-0, a ništa bolje nismo prošli ni u narednom kvalifikacionom ciklusu kada nam je sudio Čakir. Bila je to utakmica u Humskoj, između Srbije i Danske, koju su ''Orlovi'' izgubili sa ubedljivih 1-3.

Čakir se najviše ipak ''proslavio'' isključenjem Nanija u duelu Mančester junajteda i Reala i tako pomogao Madriđanima da prođu dalje, posle čega se našao na žestokom udaru britanskih medija.

- Junajted je morao da ispadne, a Turčin očigledno mrzi Engleze, pošto je u poslednjih godinu dana dodelio čak četiri crvena kartona engleskim klubovima na međunarodnoj sceni i jedan engleskoj reprezentaciji - pisali su tada ostrvski mediji.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading