LACIO NA SERGEJU PUKAO 75.000.000E!

Autor:

Sport

26.04.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Lacija Klaudio Lotito i menadžment rimskog kluba sada verovatno čupaju kosu jer su na srpskom reprezentativcu Sergeju Milinković-Saviću pukli 75.000.000 evra! Toliko iznosi polovina vrednosti koju su mogli da dobiju za visokog vezistu prošlog leta, ali su čekali povoljniji momenat posle Mundijala u Rusiji, što im se obilo o glavu. Da podsetimo, sam SMS je krajem juna prošle godine pominjao tu sumu, rekavši da će sa upravom videti u kom smeru ide njegova karijera.

SMS

- Videću da li ću ostati ili otići, što zavisi od predsednika i sportskog direktora. Razgovarao sam s njima, suma od 150 miliona evra nije teret, to je motivacija da budem bolji - rekao je posle Svetskog prvenstva Srbin za italijanske medije.

IZAŠAO U SUZAMA

Prema specijalizovanom sajtu Transfermarkt.de, koji procenjuje tržišnu vrednost fudbalera, Sergej danas vredi 75.000.000 evra, ali ta suma mogla bi da bude i manja s obzirom na povredu kolena koju je zadobio u meču polufinala Kupa Italije protiv Milana. Srpski as u suzama je napustio teren, a prethodno je u Seriji A dobio crveni karton protiv fenjeraša Kjeva, što je Rimljane koštalo poraza (1:2).

Ipak, kako najavljuju iz redova nebeskoplavih, povreda verovatno neće biti teže prirode. To je potvrdio klupski lekar Fabio Rodija.

- Milinković-Savić iskrenuo je prvo zglob, a potom i koleno. On je odmah podvrgnut pregledima, ali će biti neophodno 48 sati kako bi se ustanovila težina povrede - izjavio je lekar Lacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stradao protiv Milana

STRAH OD NAJGOREG

On je dodao da se Sergej plašio najgore moguće povrede, odnosno pucanja ligamenata.

- Igrač je strahovao da je doživeo najtežu povredu, ali smo mi umereni optimisti i čekamo da i testovi potvrde da nije u pitanju veliki problem. Sergej je napustio stadion bez pomoći i sve nas je uveravao da je dobro.

Poslednji veliki klub koji je pokazao interesovanje za vezistu "orlova" bio je Real iz Madrida, a ostaje da se vidi hoće li Milinković-Savić na leto napustiti Lacio i postati najskuplji srpski fudbaler.

UČINAK MILINKOVIĆ-SAVIĆA

Sezona 2017/18.

Utakmice 47

Golovi 14

Asistencije 8

Sezona 2018/19.

Utakmice 39

Golovi 5

Asistencije 4

* U obzir su uzeti mečevi u svim takmičenjima
* Izvor: Transfermarkt.de

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading