MESI REZERVISAO ŽENU SA OSAM GODINA

Autor:

Sport

26.04.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke devojke su u bajkama upoznavale prinčeve kada su gubile cipelice, jele otrovnu jabuku ili se ubadale na vreteno, a Antonela Rokuzo (31) svog je srela igrajući se u pesku. I to bukvalno, s tim da njen junak Lionel Mesi (31) ne jaše belog konja, već kotrlja loptu i jedan je od najboljih fudbalera u istoriji. A da će crnokosa devojka biti njegova ljubav za ceo život, Leo je znao već sa osam godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

- Ko je to, mi ćemo se veriti jednog dana - kao iz topa rekao je mali Mesi svom drugu Lukasu Skaliji, čija je rođaka Antonela bila sa Lionelom gošća na istoj zabavi.

Od tog dana njih dvoje bili su dobri drugari u argentinskom Rosariju, ali je su se razdvojili 2000. godine, kada je Mesi otišao put Barselone da gradi karijeru. Njemu je tada bilo važno da skrene pažnju na svoje fudbalsko umeće, dok je Antonelina porodica zapala u finansijsku krizu jer im nije išao posao u supermarketu, koji su držali. Ipak, to je nije sprečilo da mu piše pisma. Kontakt je pukao tek kada je Antonela upoznala drugog dečka s kojim je bila nekoliko godina u vezi.

Tada samo prijatelji kontakt između Argentine i Španije održavali pismima

Da život piše romane, potvrdilo se 2005, kada su se putevi tinejdžera ponovo ukrstili. Antonela je upala u depresiju kad joj je poginuo najbolji prijatelj, prestala je da ide i u školu, što je Lea navelo da dođe u Argentinu i bude uz nju. Od tada su nerazdvojni.

Lionel i Antonela venčali su se pred 260 ljudi na gala proslavi u Rosariju 30. juna 2017. Tada su već imali dva sina Tijaga i Matea. Prošle godine se rodio i Ciro, a njihova ljubav na prvi pogled i danas traje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading