Šta će biti sa Vidalom?

Autor:

Sport

24.04.2019

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazak Atrura Vidala iz Bajerna u Barselonu bio je jedan od najiznenađujućih transfera proteklog leta. Čileancu je bilo potrebno neko vreme da se privikne i uigra, a sada mu se smeši produžetak ugovora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arturo Vidal

Mnogi su se prošlog leta pitali šta će Barsi Vidal. Ipak, on je demantovao sve koji su sumnjali postavši starter, a Katalonci mu kao nagradu spremaju produženje angažmana za još godinu dana, izvestio je "Sport".

Vidal, čiji aktuelni ugovor važi do 2021. godine, upisao je u 45 odigranih mečeva dva gola i pet asistencija.

Njega je u ekipu doveo trener Ernesto Valverde, a Barsa ne želi da ga pusti da 2021. bez obeštećenja napusti klub. Valverde je zadovoljan Vidalovim učinkom na terenu, ali i time kako se integrisao u ekipu.

Čilenaski vezista imao je poteškoća na startu sezone, kada je samo kratko vreme provodio na terenu. Ali, u međuvremenu je postao jedan od bitnih delova ekipe i redovno ulazi u igru.

- Jedan od velikih kvaliteta Artura Vidala je što daje sve od sebe i trudi se više nego ostali - pohvalio je Valverde svog pulena.

Barselona sa 80 bodova ubedljivo drži čelo tabele u domaćem šampionatu, dok će u polufinalu Lige šampiona snage odmeriti sa Liverpulom 1. i 7. maja od 21 čas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading