TERZIĆ: Neće biti dolazaka ali ni odlazaka!

Autor:

Sport

29.08.2017

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić prethodna dva meseca ocenio je kao najuspešnija u poslednjoj deceniji, nakon plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, ali da ne želi da zaustavi na tome već prezimi na međunarodnoj sceni

RepublikaFoto: Tanjug
Čuvaju tim: Zvezdan Terzić

- Ispunili smo obećanje i ostvarili san čekan 10 godina da Zvezda uđe u Ligu Evrope. Zadovoljstvo je veliko, ušli smo skromno u taj projekat, pokazali smo da smo napravili kvalitetan tim sa trenerom Milojevićem koji ima pobedničku crtu. Sa pravom očekujem da, bez obzira na prejaku grupu, prezimimo u Evropi- rekao je Terzić novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Terzić je naglasio da neće biti odlazaka i da su odbijene ponude za Ričmonda Boaćija u iznosu od četiri miliona, Gelora Kangu tri miliona, kao i Mičela Donalda i Račića od 1,5 miliona.

- Odbili smo sve ponude, nijedan igrač ne može da ide. Ne znam šta treba da se uradi da nas neko napusti. Želimo sa najjačim sastavom pokušamo da prođemo dalje u LE. Veliki novac smo mogli da dobijemo, pravi izazov je bio, zbog dugova i infrastrukturnih radova, ali smo odbili. Biće besparice i muke, ali navikli smo na to ovih godina.

On je dodao da će klub ponuditi nove ugovore Geloru Kangi, Mičelu Donaldu, Damijanu Le Taleku i Slavoljubu Srniću i da bi trebalo da se napravi dogovor. Terzić je potvrdio da više neće biti pojačanja jer je ekipa dobro popunjena na svim pozicijama, a izrazio je zadovoljstvo što će Arsenal, BATE i Keln da gostuju u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading