Poketino: Eriksen je poseban, nadam se da ostaje u Totenhemu!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

24.04.2019

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pobede Totenhema nad Brajtonom od 1:0 menadžer Spursa Maurisio Poketino je kazao da se nada da će Kristijan Eriksen ostati i da će uskoro produžiti ugovor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Maurisio Poketino

Ugovor Kristijanu Eriksenu traje do 2020. godine, a kako pišu mediji u Španiji za Danca je veoma dugo zainteresovan Real Madrid. Ipak menadžer Totenhema Maurisio Poketino, koji trenutno uživa u akutelnoj sezeoni u kojoj su Spursi u polufinalu Lige šampiona, kaže da se nada da će Kristijan ostati u severnom Londonu.

- Veoma je to posebna situacija. Kristijan je posebna osoba, svi smo posebni, drugačiji i to moramo da shvatimo. Tajming za njega ili za klub da pristaje na nešto je možda drugačije nego kod bilo kog drugog igrača. Nadam se i želim da Kristijan bude sa nama u budućnosti. Mislim da smo sa Kristijanom otvoreni, razgovaramo o svemu i videćemo šta će se desiti - rekao je Maurisio Poketino. 

- Blizu je kraj sezone i mislim da ima dosta vremena da se priča o tome posle. Najvažnije je, ne samo za njega nego i za sve igrače da budu fokusirani i da ostvare ono što želimo - kaže argentinski stručnjak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Coa

24.04.2019 18:11

Eriksen je majstor, specifican, lucidan, covek strasne vizije i kreacije! Legenda. Omiljeni!