"Imponuju mi poređenja sa Ibrom"

Autor:

Sport

24.04.2019

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac iz Lacija Sergej Milinković-Savić priznao je da se divi švedskom golgeteru Zlatanu Ibrahimoviću i da pokušava da se ugleda na njega.

RepublikaFoto: Ap photo
Sergej Milinković-Savić

Poznati italijanski stručnjak Fabio Kapelo opisao je Sergeja kao "Ibrahimovića iz veznog reda", što imponuje srpskom fudbaleru.

- Mnogo mi se sviđa Ibrahimović. Pratio sam ga godinama, volim kakav je igrač i kao osoba. Možda nas porede zbog visine i tehnike, sličan stil imamo i u skoku. Volim ga zbog svih tih aspekata - rekao je Milinković-Savić, a prenosi "Goal".


Milinković-Savić nije uspeo da ponovi sjajne partije iz prošle sezone, delom i zbog toga što igra povučenije u sredini terena, pa je ove samo pet puta pogodio protivničku mrežu.

- Propustio sam dosta šansi za gol i zbog toga podnosim još veći teret na ramenima. Prošla sezona je bila efikasna za mene i zato me mnogi kritikuju da je neću ponoviti. Mnogo gledam medije, nažalost, to je moj glavni problem. Ipak, moram da gledam u budućnost.
Zlatan Ibrahimović

Bivši đak Vojvodine kaže da ga ne zanima previše lična statistika, već da pomogne rimskoj ekipi da beleži dobre rezultate i pobede.


Letos je bio blizu odlaska, pričalo se o transferu i do 160 miliona evra, ali Milinković-Savić ističe da je znao da će ove sezone nositi dres Lacija.

- Već tada sam bio u potpunosti fokusiran na Lacio. Čitao sam spekulacije, ali nisam obraćao veliku pažnju. Moja budućnost je u Laciju i samo o tome razmišljam - zaključio je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading