Crveno-beli se spremaju za Ligu šampiona: Ovo je prvi Zvezdin pik za leto!

Autor: telegraf.rs

Sport

23.04.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi fudbaler koji bi mogao da stigne na stadion "Rajko Mitić" je reprezentativac Gane, Alhasan Vakaso, koji igra na poziciji defanzivnog veznog fudbalera, ali učestvuje i u kreaciji svog tima.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Crvena zvezda još uvek nije obezbedila titulu prvaka Srbije, ali svi u klubu veruju da su 4 boda prednosti u odnosu na Radnički dovoljno za odbranu titule.

U klubu se spremaju za kvalifikacije za Ligu šampiona, najveći deo posla oko formiranja tima je obavljen produžetkom ugovora sa najvažnijim igračima, pa ostaje samo da tokom leta bude obavljena nadogradnja.

Kako je naveo "Telegraf" crveno-beli morali bi da izdvoje 2.5 miliona evra ukoliko bi želeli da ovog leta dovedu fudbalera Vitorije iz Gimaraeša.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alhasan Vakaso

Vakaso je u karijeri igrao za Portimonense, Rio Ave, Lorijen i Gimaraeš, za koji je u poslednje dve godine odigrao 22 utakmice i postigao 1 gol. Za reprezentaciju Gane debitovao je pre nepunih mesec dana u prijateljskom susretu sa Mauritanijom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading