Arsenal nadomak cilja: Emeri ne gleda u budućnost

Autor:

Sport

23.04.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Arsenala Unai Emeri uveren je da njegov tim može da završi sezonu kao jedan od četiri najbolja u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Unai Emeri

Ukoliko Arsenal trijumfuje u poslednje četiri utakmice sezonu će završiti među četiri najbolja tima u Premijer ligi, čime će osigurati i učešće u Ligi šampioni. Već u sredu igraće protiv Vulvsa.

- Sve je u našim rukama. Na početku sezone, posle zime, bili smo u problemima, pozicija nam je bila lošija nego sada. Sada imamo veliku šansu da ostvarimo primarni cilj. Moramo da budemo zadovoljni sezonom. Znamo koji su momenti bili ključni - kazao je Emeri i dodao:

- Očekuje nas veliki meč, veliki izazov jer igramo protiv tima koji ima veliku podršku navijača. Dobar je momenat da vidmo šta možemo, da igramo inteligentno.

Novinari su upitali Emerija je li odlučio šta želi tokom prelaznog roka.

- Najbolje što mogu u ovom momentu je da razmišljam samo o narednom meču. Živim u sadašnjosti. Ne mislim o budućnosti. Ona zavisi od onoga što sada radimo. Verujem u sve svoje igrače, u naš put i mislim da imamo šanse da ostvarimo šta želimo.

Arsenal nema učinak u gostima kojim bi mogao da se pohvali ove sezone, a sve četiri poslednje utakmice igraće upravo van svog stadiona.

- Moramo da budemo konstantni. Poslednja dva meča u gostima smo igrali protiv Napolija i Votforda i pobedili smo. U sredu ćemo morati da pokažemo više od toga.

Meč u sredu na programu je od 20:45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading