TOŠIĆ: Jedini način da Partizan pokaže kvalitet je dobar rezultat u derbiju

Autor:

Sport

23.04.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler Partizana Zoran Tošić veruje da crno-beli mogu u rasterećenosti zbog velikog zaostatka za Crvenom zvezdom da traže šansu u večitom derbiju, ali da motiva neće nedostajati.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Zoran Tošić

Dugogodišnji internacionalac i nekadašnji reprezentativac Srbije istakao je da crno-beli imaju obavezu da uprkos izgubljenoj tituli pokažu da imaju kvalitet.

- Derbi je uvek poseban, bez obzira na tabelu, situaciju ili stanje u ekipi. Samim tim što smo izgubili šansu za titulu, ostaje nam da pokažemo u toj najvažnijoj utakmici da imamo kvalitet i da sa nekim dobrim rezultatom i bodovima ostanemo u trci za Evropu - rekao je Tošić.

On je naveo da je prirodno da ekipa moralno padne kada ima ogroman zaostatak na tabeli, ali da crno-belima neće nedostajati motiva protiv Zvezde.

- Kada se izgube šanse za titulu, ekipa malo i padne, nema tog motiva koji bi imala ekipa koja se bori za titulu. Ne mislim da će stanje u ekipi, bez obzira ko izađe na teren, kao ni bodovna razlika rivala, uticati na nas na  ovom meču - rekao je Tošić i naveo da crno-beli iz rasterećenosti mogu da iznenade velikog rivala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading