"Protiv Partizana imamo priliku da pokažemo da smo najbolji u Srbiji"!

Autor:

Sport

23.04.2019

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić izjavio je da je poraz od Čukaričkog, prvi posle godinu i po dana u Superligi, došao u pravom trenutku pred 160. večiti derbi i da je meč protiv Partizana idealna prilika da njegov tim potvrdi da je najbolji u zemlji.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić

- Jedva čekamo utakmicu, Radnički nam je prišao na četiri boda, a i svakako je derbi veliki meč. Duel sa Partizanom je prava prilika da pokažemo da smo najbolji u Srbiji. Motivacija je uvećana 10 puta više - rekao je Ivanić novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Crnogorski reprezentativac priznao je da nije pratio utakmice rivala, već samo kroz rezultate.


- Prošli međusobni meč bio je veoma tvrd, ne previše lep za publiku. Nismo odigrali najbolje, analizirali smo situaciju i siguran sam da ćemo biti dosta bolji. Spremni smo na sve, treba da igramo našu igru i diktiramo tempo. Na nas ne sme da utiče njihova taktika - naveo je on.

Ivanić dodaje da ne sme da se dogodi da tim Vladana Milojevića uđe u monotoniju.
RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov i El Fardu Ben

- Ono što ne sme da se dešava nama se upravo dogodilo. Opustili smo se, a nismo smeli, to je fudbal i idemo dalje. Ne smemo da se vraćamo na poraz od Čukaričkog, koji jeste uticao na ekipu, probudio nas je... Morao je jednom da dođe i to baš u najboljem trenutku po nas.


Trijumfom bi Zvezda stigla na korak do odbrane titule šampiona, naglašava bivši đak novosadske Vojvodine.

- Ne bi trka bila rešena, ali bismo bili blizu. Zvezda nije slavila u poslednja dva derbija i navijači željno iščekuju pobedu - poručio je Ivanić i izrazio uverenje da će ući u šansu i biti strelac na 160. duelu beogradskih velikana.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading