Član sudijske komisije potvrdio grešku sudija u Nišu

Autor:

Sport

22.04.2019

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog pobedili su Partizan 3:1 u utakmici 32. kola Superlige, ali meč u Nišu "još nije završen" jer je sada vreme za saopštenja i optužbe.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Crno-beli se opravdano žale zbog vodećeg gola Radničkog (2:1) koji je postignut iz očiglednog ofsajda, a primedbu imaju i na faul pre izjednačujućeg gola Nišlija u prvom poluvremenu (1:1) jer smatraju da nije postojao.

Ni Radnički nije sedeo skrštenih ruku pa je na optužbe iz Humske da je na Čairu viđena "oružana pljačka" u režiji glavnog sudije Bojana - Bokija Nikolića, odgovorio saopštenjem da "Partizan svoje probleme rešava u svojoj kući, te da ne pokušava da obezvredi pobedu Radničkog".

A, šta na sve to kaže Rade Đurović, nekadašnji arbitar i član Sudijske komisije FSS.

- Greška sudije kod drugog gola Radničkog. Klasična situacija u kojoj igrač Radničkog iz nedozvoljenog položaja svojim kretanjem ometa golmana Partizana. Meni je simptomatično da je prvi pomoćnik Minić podigao zastavicu, a da glavni sudija Nikolić nije uvažio njegovu signalizaciju - rekao je Đurović za emisiju "Stadionska groznica".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading