Emeri ne odustaje: Liga šampiona i dalje glavni cilj!

Autor: Sporklub, Republika

Sport

21.04.2019

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenal je u nedelju doživeo poraz na svom terenu od Kristal Palasa. Nakon meča Unai Emeri i dalje veruje u plasman među četiri najbolja tima na kraju sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Unai Emeri

- Dobro smo počeli drugo poluvreme, ali njima je drugi gol dao samopouzdanju i pobedili su nas. Ipak, imali smo svoju šansu nakon drugog gola, ali nismo ništa uspeli da uradimo. Oni su taktički bili veoma dobri i sjajno su organizovali odbranu - rekao je nakon poraza Unai Emeri.

- Pokušali smo sa Aleksom Ivobijem i nakon toga smo bili bolji, ali nakon njihovog drugog gola smo psihološki pali. Imali smo sveže igrače, imali smo energiju, ali i veoma dobar tim protiv sebe. Kristal Palas je veoma dobar tim sa iskusnim trenerom. Imamo veliko poštovanje za njim, danas nismo mogli da sprovedemo svoj plan igre - dodao je Emeri.

Arsenal je na četvrtom mestu na tabeli sa četiri meča preostala do kraja. Čelsi ima isti broj bodova i ispod Arsenala je samo zbog slabije gol razlike dok je Mančester junajted na dva boda iza tima iz Londona.

- Plasman među četiri najbolja tima na kraju sezone je u našim rukama. Naš glavni cilj je Liga šampiona sledeće godine i do nje možemo da dođemo preko Premijer lige, ali i kroz Ligu Evrope. Danas smo propustili veliku priliku, ali to ne menja naš cilj. Osećamo se jako, ali uvek je moguće da vam se dogodi težak dan kakav smo mi imali danas - zaključio je menadžer Arsenala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading