Klop blista: Bio je ovo briljantan dan!

Autor:

Sport

21.04.2019

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul je na gostovanju Kardifu zabeležio važnu pobedu i nastavio borbu sa Mančester sitijem za prvo mesto u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Redsi su stigli do važnog trijumfa golovima Vajnalduma i Milnera u drugom poluvremenu. Menadžer Liverpula Jirgen Klop bio je veoma zadovoljan po završetku utakmice.

- Ovo je za nas bilo veoma važno. Bilo je teško, čini mi se da su me svi pre meča gledali tako da nisam ni smeo da kažem da će biti teško. Svi znaju da u Kardifu morate da se potrudite za pobedu. Mnogo smo razgovarali pre ovog meča, o tome koliko je ona za nas važna, ali i u koliko je naš roval specifičnoj situaciji. Bilo je važno da znamo šta možemo i moramo da uradimo. Nije ovo bio meč za uživanje i razigravanje, ovo je bio meč za borbu od prvog do poslednjeg minuta, bitka da vidimo ko želi i može više. Ovde je i teren specifičan. Ne znam da li treba da kažem da se lopta malo drugačije kreće, ali pošto su o tome pričali i na Skaj sportu to valjda znači da je dozvoljeno da i ja kažem, pa svi su videli - rekao je Klop.

- Što se tiče one neverovatne prilike koju su oni imali, sudija mi je rekao da bi dosudio faul nad golmanom tako da svakako ne bi bio gol. U drugom poluvremenu smo dobro iskoristili iskustvo iz prvog. Dobro smo se branili kada je trebalo, napadali smo, imali smo loptu. Oduševljen sam prvim golom, a što se tiče penala nema sumnje da je opravdano dosuđen - kada defanzivac koristi ruke pet puta onda imamo penal. Rekao bih da je dan bio briljantan, a i Fabinjo će biti dobro - smatra nemački stručnjak.

Nemac je naglasio da ne želi da razmišlja o polufinalu Lige šampiona već isključivo o meču sa Hadersfildom koji je sledeći u Premijer ligi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading