Očajni Partizan poražen u Nišu - Radnički nastavio da juri Zvezdu!

Autor:

Sport

21.04.2019

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana poraženi su na gostovanju Radničkom u Nišu sa 3:1 u derbiju kola plej-ofa Superlige.

RepublikaFoto: Starsport
Trenutak kad slobodnjak Stojanovića pronalazi put do mreže Partizanovog gola

Ovim trijumfom ekipa Nenada Lalatovića ostala je u šampionskoj trci sa Crvenom zvezdom. Nišlije sada imaju četiri boda manje od lidera. Sa druge strane Partizan ostaje na trećem mestu i predstoji mu velika borba do kraja sezone da to mesto i zadrži.

Partizan je u Nipu zaigrao sa skoro drugim timom, pošto je dosta igrača bilo van protokola.

Crno-beli nisu uspeli da stignu do tri boda iako su vodili od 42. minuta golom Ivanovića. Radnički je do izjednačenja stigao prelepim pogotkom Stojanovića iz slobodnog udarca u nadoknadi prvog poluvremena.

Na startu drugog dela Nišlije brzopotezno postižu dva gola preko Grbića i Ranđelovića i dolaze do potpunog preokreta i vođstva od 3:1. Ipak, drugi gol Radničkog je postignut iz neregularne situacije, pošto je Ranđelović iz ofsajda uticao na igru posle udarca Petra Grbića.

RepublikaFoto: Starsport
Duel Markovića i Grbića

Do kraja meča Partizan je napadao, ali nije uspeo ni da ublaži rezultat. Trener Savo Milošević je pokušao i izmenama da razmrda ekipu, pa je između ostalih na teren ušao i Musa Ndžai, koji je tako debitovao u crno-belom dresu. Ipak, ni on njie doneo nikakvu promenu, pa je Radnički na kraju slavio sa 3:1.

Partizan, iako bez dosta prvotimaca, je još jednom ove sezone odigrao daleko ispod nivoa i u narednom periodu Savo Milošević će morati bolje da spremi ekipu, inače bi i Evropa mogla da izmakne crno-belima.

U narednom kolu očekuje nas 160. večiti derbi na stadionu Rajko Mitić, dok će Radnički u Nišu igrati protiv Čukaričkog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading