ĆURČIĆ: U VRANJU SAM BIO MASKOTA

Autor:

Sport

22.04.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otišao je posle dva meseca Saša Ćurčić (47) sa klupe vranjanskog Dinama u svom stilu. Niko nedelju dana nije znao gde je i šta radi, a kako je sam otkrio, nije više mogao da bude maskota, odnosno da se ni za šta ne pita oko sastavljanja tima!

RepublikaFoto: Starsport
Nije se dugo zadržao u Vranju... Đani Ćurčić

Na slikovit, samo njemu svojstven način, objasnio je: "Od mene se više pitao spomenik Staniši Stošiću", i indirektno udario na Dragana Recka Antića, koji defakto obavlja sve uloge u klubu - od trenera do predsednika.

ISTORIJAT SITUACIJA

- Mislio sam da ću se više pitati oko tima, sastavljanja ekipe, vizije. Spomenik Staniše Stošića u Vranju se više pitao od mene. Nisam se pitao ništa. Došao sam da pomognem, različite su bile vizije od početka. Nisam uticao na tim, nisam sastavljao tim, ništa, bio sam neka maskota, a ja sam želeo da budem trener i lider, da se ja pitam. To se nije dešavalo - ispričao je Ćurčić za Telegraf.rs i dodao:

- Ja sam pobednik, video sam istorijat situacija. Od štrajka, nezdrave atmosfere, svađa sa predsednikom opštine, gradonačelnikom. A ja sam došao iz Kristal palasa i Londona, ne poznajem te ljude, ubačen sam u vatru kao na sirijskom frontu. Jedan čovek je želeo da bude i predsednik i trener i sve, ja nemam ništa protiv toga. Samo, nisam video sebe tamo.

Ćurčić: Posle poraza od Bačke sam plakao i razboleo se, u životu nisam izgubio 5:1

Zabolele su Đanija reči Dragana Antića, koji ga je optužio da je loš čovek i da je pobegao.

- Nadam se da ću da budem najgori i dalje, prihvatiću da mi se pored spomenika Staniše Stošića napravi moj spomenik, evo ga izdajnik Saša Ðani Ćurčić, izdao je Dinamo da bi Vranje ostalo u ligi. Spreman sam, odmah potpisujem, najgori sam čovek, samo da Dinamo ostane u ligi.

VRAĆALI GA IZ MEKA

Ćurčić je ispričao i da su ga igrači vraćali iz "Mekdonaldsa" posle poraza od Bačke (5:1), jer je i tad hteo da ode.

- Plakao sam posle Bačke. Dve nedelje sam bio bolestan, ja u životu 5:1 nisam izgubio. Nikad, ja sam hteo u Smederevskoj Palanci da izađem, tamo svratimo u "Mekdonalds" posle utakmice na pola puta. Igrači su me vraćali, ja sam tu hteo da odem.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading