BAMBI SE MEČKOM VRATIO U HUMSKU

Sport

28.08.2017

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bambi se vratio u Humsku i to na spektakularan način, svojim crnim mercedesom S63, koji je parkirao u Humskoj pre nego što se pojavio na predstavljanju u voljenom klubu. Doskorašnji ofanzivni vezista CSKA iz Moskve poručio je da je spreman da svoje najbolje fudbalske godine pokloni crno-belima.

RepublikaFoto: Starsport
577 snaga ima ova zver: Zoran Tošić

- Moj osnovni motiv je da igram u Partizanu u najboljim godinama. Nekoliko puta sam naglašavao da ću, budem li se vraćao, to učiniti sad, a ne na zalasku karijere, kad ne budem mogao da pružim maksimum. Želja mi je bila da najbolje fudbalsko doba bude baš ovde, među crno-belima - rekao je Zoran Tošić.

Što se sportskih motiva tiče, cilj je plasman u nokaut fazu Lige Evrope u konkurenciji Jang bojsa, Dinama iz Kijeva i Skenderbega.

RepublikaFoto: Starsport
Vratio se u reprezentaciju: Zoran Tošić

- Cilj svih ljudi u klubu i nas igrača je da prođemo grupnu fazu Lige Evrope. Uspeh je, sam po sebi, što je Partizan ušao u to takmičenje, ali ne sme samo učešćem da se zadovoljava. S obzirom na prikazano dosad, moramo da pružimo maksimum i prođemo grupu. Da napravimo jedan od najvećih uspeha u istoriji kluba.

Tošić je podvukao da se u Partizan vratio na poziv sportskog direktora Ivice Ilieva.

- Do poziva direktora nisam ni razmišljao o tome. Presudila je njegova velika želja i poverenje koje ima u mene. To moram da opravdam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading