Đani Ćurčić došao da pomogne, pa ga proglasili maskotom: Spomenik Staniše Stošića se pitao više od mene!

Autor: telegraf.rs

Sport

21.04.2019

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se dugo zadržao, Saša Đani Ćurčić, svega dva meseca u Dinamu iz Vranja, bio je euforičan kada je stigao u klub sa juga Srbije, ali zašto je proslavljeni fudbaler naprečac otišao, bez pozdrava, otkrio je kada su se smirile strasti.

RepublikaFoto: Starsport
Ćurčić ne žali što je otišao iz Dinama

U opširnom intrevjuu za "Telegraf" na zanimljiv način objasnio je razloge odlaska iz kluba.

- Pravo da ti kažem, mislio sam da ću se više pitati oko tima, sastavljanja ekipe, vizije. Spomenik Staniše Stošića u Vranju se više pitao od mene. Nisam se pitao ništa. Došao sam da pomognem, različite su bile vizije od početka. Nisam uticao na tim, nisam sastavljao tim, ništa, bio sam neka maskota, a ja sam želeo da budem trener i lider, da se ja pitam. To se nije dešavalo- rekao je Ćurčić. 

Otišao je  bez reči...

- Ja sam pobednik, video sam istorijat situacija. Od štrajka, nezdrave atmosfere, svađa sa predsednikom opštine, gradonačelnikom... A ja sam došao iz Kristal Palasa i Londona, ne poznajem te ljude, ubačen sam u vatru kao na sirijskom frontu. Jednostavno, nezdrava atmosfera, mislio sam da ću biti trener na terenu, lider, da vide ljudi da znam da se bavim tim poslom. Nije mi pružena šansa da vodim utakmicu, da budem komandant. Jedan čovek je želeo da bude i predsednik i trener i sve, ja nemam ništa protiv toga, samo, nisam video sebe tamo- rekao je nedašnji napadač Partizana, očito aludirajući na Dragana Antića, alfu i omegu kluba iz Vranja. 

Govorio je kako je posle jedne utakmice tokom povratka kući hteo da izađe na autoputu, kako Partizan može da dobije predstojeći derbi, objasnio ko su Zvezdine slabe tačke, gde je pogrešio Nenad Lalatović...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading