VUČELIĆ BESAN NA ARBITRA 155. DERBIJA: GRUJIĆ JE SLEP!

Autor:

Sport

29.08.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija Danilo Grujić iz Niša je slep i znao sam da nam neće svirati penal, grmi predsednik Partizana Milorad Vučelić posle 155. večitog derbija!

RepublikaFoto: Starsport
Vučelić: Tačno sam znao da nam neće svirati penal!

Meč na oranici Marakane završen je bez golova (0:0), a sporni momenat dogodio se u prvom poluvremenu, kada je Mičel Donald zakačio Leandrea Tavambu po nogama u šesnaestercu. Međutim, Grujić je pokazao da se igra nastavi.

BROJKA 22 godine nije dosuđen penal za Partizan u derbijima

SIMULIRANJE JANKOVIĆA

Iz Humske su tražili još jedan jedanaesterac, ali je Marko Janković zasluženo dobio žuti karton nakon što je simulirao prekršaj posle duela sa Le Talekom. Partizan na penal u mečevima sa Crvenom zvezdom čeka već 22 godine, a Vučelić tvrdi da je očekivao da se ta tradicija neće srušiti u "evropskom derbiju".

- Ne znam šta bi trebalo da se desi pa da dobijemo penal. Verovatno da ga sudija svira. Nisam to očekivao od Grujića. Sudije poput njega nisu dorasle derbiju. On kao da je slep. Nije video i ono što je video - rekao je Vučelić za Srpski telegraf.

UBIO UTAKMICU

On je dodao da bi se u evropskim mečevima takav kontakt sigurno sankcionisao kao kazneni udarac.

- Bilo koji evropski sudija bi nam svirao penal. Ne radi se ovde o tome da li je neka ekipa oštećena. Čovek je promenio tok utakmice. Možda bi Partizan poveo iz penala, možda bi Zvezda preokrenula posle. Sigurno je da bismo dobili dinamičniju i bolju utakmicu - nastavlja Vučelić.

Za bolji fudbal neophodan je bio i bolji teren.

- Obe ekipe bile su umorne. Ali nije normalno da se igra po onako lošem terenu. To nema nigde u svetu, osim u Srbiji. Obično su tereni Partizana, Zvezde i Vojvodine bili ispred ostalih. Ovaj Zvezdin teren ne razlikuje se od ostalih po Srbiji, ne liči ni na šta - rezigniran je predsednik Partizana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading