Sergej dobio crveni karton i odveo Lacio u propast - Mihina Bolonja deklasirala Sampdoriju!

Autor: B92, Republika

Sport

20.04.2019

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lacia napravili su veliki kiks u borbi za Ligu šampiona pošto su neočekivano izgubili od Kjeva, a Sergej Milinković-Savić dobio je direktan crveni karton. Mihajlovićeva Bolonja deklasirala je Sampdoriju, dok je SPAL u pravoj goleadi savladao Empoli.

RepublikaFoto: Ap photo

Fudbaleri Torina su minimalnom pobedom u Đenovi iskoristili kiks Lacija koji je poražen od Kjeva kod kuće 2:1.

Ansaldi je pola sata pre kraja doneo "bikovima" trijumf kojim su prestigli Rimljane na tabeli i zauzeli poziciju koja vodi u Evropu, primakavši se na svega tri boda od vrata Lige šampiona.

Lacio je skupo koštala glupost Sergeja Milinković-Savića, koji je isključen u prvom poluvremenu zbog šutiranja protivničkog igrača.

Kjevo je trijumfovao na Olimpiku golovima Vinjata i Hatemaja početkom drugog poluvremena, dok je Saisedo samo ublažio poraz domaćina.

Foto: Ap photo

Veliku pobedu u borbi za opstanak je ostvarila Bolonja, tim Siniše MIhajlovića je razbio Sampdoriju 3:0 i "pobegao" na pet bodova od opasne zone.

Udineze je izbegao poraz od Sasuola kod kuće sa 1:1 čime se takođe malo udaljio od zone ispadanja, a najviše golova – šest – viđeno je u Empoliju gde je SPAL slavio 4:2.

Minimalnu pobedu zabeležio je i Kaljari nad Frosinoneom.

U večernjim terminima na programu su derbiji 33. kola, Juventus dočekuje Fiorentinu, dok Roma gostuje Interu u direktnom obračunu u borbi za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading