BENFIKA PRELOMILA: Fejsa i Živković su nam višak!

Autor: B92, Republika

Sport

20.04.2019

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaleri koji trenutno nastupaju za Benfiku Ljubomir Fejsa i Andrija Živković nalaze se na izlaznim vratima lisabonske ekipe, javljaju portugalski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ljubomir Fejsa

Iako je godinama jedan od nosilaca igre "Orlova", 30-godišnji Fejsa je izgubio dominantan status dolaskom trenera Bruna Laga, pa je često gubio mesto u startnoj postavi.

Pitanje je gde bi Fejsa mogao da nastavi karijeru, jer igrač plaćen 5 miliona evra 2013. zbog godina i čestih problema sa povredama nema preterano veliku vrednost na tržištu.

Potpuno drugačija situacija je u slučaju Živkovića. Benfika je investirala 6,3 miliona u njega 2015, ali nije opravdao očekivanja otkako je došao iz Partizana.

 

 

Štaviše, nije igrao na pet od poslednjih šest mečeva Benfike, a cele sezone je uglavnom bio rezervista.

Osim toga, Benfika će pokušati da profitira na njegovoj vrednosti na tržištu, a koja ce procenjuje na 35 miliona evra.

Postoji mogućnost da lisabonski gigant pozajmi Srbina uz pravo otkupa, kao što je bio slučaj sa Lukom Jovićem, iako se ispostavilo da je to bio veliki promašaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading