JOŠ JEDAN UDARAC ZA SITI: De Brujne se ponovo povredio!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

20.04.2019

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Mančester sitija Kevin de Brujne zadobio je novu povredu kolena u duelu protiv Totenhema i tako stvorio veliki problem Pepu Gvardioli u finišu sezone.

Dele Ali i Kevin de Brujne u duelu

"Građani" su u tom duelu slavili rezultatom 1:0, a belgijski fudbaler je morao da napusti igru već u 38. minutu zbog povrede.

De Brujne je dva meseca bio van terena na početku sezone zbog povrede desnog kolena, a zatim je propustio šest nedelja akcije zbog problema sa levim. 


- Nisam razgovarao sa njim ili doktorima, ali je u pitanju povreda mišića. Ne znam koliko jak udarac je bio. Videćemo u nedelju kakva je situacija sa njim, ali mislim da će propustiti narednu utakmicu - rekao je menadžer Sitija Pep Gvardiola.



Od povratka na teren posle druge povrede, De Brujne je bio jedan od najzaslužnijih igrača za odlične rezultate Sitija, koje su ga dovele na čelo tabele. Ukupno je zabeležio 18 nastupa, uz dva gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading